Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

rtcg.me/Beta [ Objavio: O.Z. ]

15. 05. 2018. 22:17 >> 22:12

MASTERS U RIMU

Gofan u osmini finala, Džumhur izbacio Verdaska

Belgijski teniser David Gofan plasirao se u osminu finala mastersa u Rimu, pošto je danas pobijedio Italijana Marka Čekinata sa 5:7, 6:2, 6:2.

Gofan će u osmini finala igrati protiv pobjednika meča u kojem se sastaju Argentinac Huan Martin del Potro i Stefanos Cicipas iz Grčke.

Cicipas se ranije danas plasirao u drugo kolo turnira, pošto mu je Hrvat Borna Ćorić predao meč poslije samo dvadesetak minuta igre zbog bolova u vratu pri vođstvu grčkog igrača od 4:1.

Najbolji bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur pobijedio je španskog tenisera Fernanda Verdasca sa 6:3, 6:1. Sada ga čeka još jedan Španac i to Rafael Nadal. 

Kanadski teniser Denis Šapovalov plasirao se u drugo kolo pošto je na startu turnira pobijedio Čeha Tomaša Berdiha sa 1:6, 6:3, 7:6(5).

Šapovalov će u narednom kolu igrati protiv Holanđanina Robina Hasea.

U drugo kolo plasirali su se i Francuz Luka Puj, Dijego Švarcman iz Argentine i Nikoloz Basilašvili iz Gruzije.

Naredni protivnik Basilašvilia biće Novak Đoković, Švarcman protiv Benoe Pera, dok je protivnik Puja Britanac Kajl Edmund.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније