Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

18. 01. 2019. 12:04 >> 11:38

BOLOVI U KUKU

Marej otkazao nastup u Marseju

Britanski teniser Endi Marej otkazao je danas učešće na turniru u Marseju zbog bolova u kuku.

"Teško je, ali nemam izbora. Želio sam da se vratim u Marsej gdje sam osvojio titulu 2008. godine. Ta titula, jedna od prvih u mojoj karijeri, biće uvijek jedna lijepa uspomena", napisao je Marej na društvenim mrežama.

Sam Marej danas nije pomenuo novu operaciju, ali jesu organizatori turnira u Marseju koji su naveli da će "zbog stalnih bolova u kuku, Merej možda morati ponovo na operaciju" i da je zato otkazao učešće na turniru.

Marej je prije početka Australijan opena najavio da će najvjerovatnije ove sezone završiti karijeru, kao i da mu je želja da se od tenisa oprosti na Vimbldonu.

Britanac je potom u prvom kolu Australijan opena izgubio od Španca Roberta Bautiste Aguta, a nakon tog meča je rekao da će učiniti sve kako bi nastavio da igra iako mu operacija ne garantuje tako nešto.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније