Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

29. 10. 2019. 18:30 >> 22:32

ŠTRUF IDE DALJE

Hačanov predao krunu, ispao i Medvedev

Ruski teniser Karen Hačanov predao je krunu na mastersu u Parizu, pošto je već u drugoj rundi poražen od Njemca Jan-Lenarda Šrufa 7:6, 3:6, 7:5.

U prvom setu, nije viđena nijedna brejk lopta, a Njemac je u 13. gemu imao više koncentracije i stigao do vođstva u setovima.

U drugom setu, Hačanovu je jedan brejk bio dovoljan za izjednačenje, ali to nije pokolebalo Štrufa, koji je odlučujući set odigrao izvanredno.

Njemac je sa dva brejka zasluženo došao do pobjede.

On će u trećem kolu igra protiv boljeg iz okršaja Conga – Beretini.

Hačanov je trebalo da bude protivnik u četvrtfinalu Rafaelu Nadalu.

Danil Medvedev je preptrio poraz nakon 19 vezanih pobjeda. Rusa je zaustavio Žeremi Šardi na startu Mastersa u Parizu, i to nakon preokreta.

Medvedev je slavio u prvom setu 6:4,da bi Francuz bio ubjedljiv u drugom 6:2.

U odlučujućem dijelu, Medvedev je čak šest brejk šansi, što je šardi kaznio u sedmom gemu. Uzeo je servis rivalu za 4:3 i sačuvao ga do kraja - 6:4.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније