Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

30. 10. 2019. 12:17 >> 12:17

ZBOG PORODICE

Federer se povukao sa ATP kupa

Švajcarski teniser Rodžer Federer saopštio je danas da neće igrati na ATP kupu u januaru u Australiji, pošto želi da provede više vremena sa porodicom.

Na prvom ATP kupu, koji se od 3. do 12. januara održava u Australiji, učestvovaće 24 ekipe na osnovu plasmana na svjetskoj rang-listi najboljih tenisera.

"Sa velikim žaljenjem se povlačim sa tog takmičenja. Poslije razgovora sa porodicom i mojim timom o predstojećoj godini, odlučio sam da će dvije nedjelje koje ću provesti duže kod kuće, dobro uticati na porodicu i na moj tenis", naveo je Federer, saopštili su organizatori.
Takmičenje na ATP kupu održaće se u Brizbejnu, Pertu i Sidneju.

Prvi teniser svijeta Novak Đoković i drugi na ATP listi Rafael Nadal potvrdili su učešće.

Do sada se kvalifikovalo 18 zemalja, uz to da je domaća selekcija dobila vajldkartu, a poslije 13. novembra biće poznato još šest učesnika.

Ekipe će biti podijeljenje u šest grupa po četiri, igraće se po sistemu svako sa svakim, a pobjednici grupa i dvije najbolje drugoplasirane plasiraće se u finale u Sidneju.

U svakom meču igraće se dva singla i dubl.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније