Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

31. 10. 2019. 22:24 >> 22:30

MASTERS U PARIZU

Nadal, Šapovalov i Conga u četvrtfinalu

Španski teniser Rafael Nadal plasirao se u četvrtfinale mastersa u Parizu, pošto je večeras pobijedio Švajcarca Stana Vavrinku sa 6:4, 6:4.

Meč Nadala i Vavrinke, drugog i 16. tenisera svijeta, trajao je sat i 28 minuta.

Španac, koji će od ponedjeljka ponovo biti broj 1 na ATP listi, u oba seta je po jednom oduzimao servis protivniku i to mu je bilo sasvim dovoljno za plasman u četvrtfinale.

Nadal će u četvrtfinalu igrati protiv Francuza Žoa-Vilfreda Conge.

Kanadski teniser Denis Šapovalov i Francuz Žo-Vilfred Conga plasirali su se u četvrtfinale.

Šapovalov je u osmini finala pobijedio Nemca Aleksadera Zvereva sa 6:2, 5:7, 6:2, dok je Conga slavio protiv Njemca Jana Lenarda Štrufa sa 2:6, 6:4, 7:6.

Kanađanin će u četvrtfinalu igrati protiv pobjednika meča Gael Monfis - Radu Albot, dok je protivnik Conge biti bolji iz duela Stan Vavrinka - Rafael Nadal.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније