Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Izvor: Beta, Objavio: I. P. ]

13. 11. 2019. 07:10   >>  08:02 4

SPEKTAKL U LONDONU

Tim bio bolji od Đokovića

Srpski teniser Novak Đoković izgubio je od Austrijanca Dominika Tima sa 7:6, 3:6, 6:7 u drugom kolu završnog mastersa u Londonu.

 

Đoković sada ima pobjedu i poraz u grupi "Bjorn Borg", pa će meč srpskog tenisera i Rodžera Federera u četvrtak odlučiti ko će od njih dvojice u polufinale.

Na drugoj strani, Tim je ovim trijumfom obezbijedio mjesto među četiri najbolja igrača u Londonu.

I Đoković i Tim su bili sigurni u uvodnim gemovima na svoj servis, da bi potom u četvrtom gemu Austrijanac greškama omogućio srpskom teniseru da stigne do prvog brejka na meču.

Koliko je Tim odigrao loše četvrti, toliko je odigrao dobro peti, pa je bez izgubljenog poena odmah vratio brejk.

Do kraja seta vodila se velika borba, a pobjednik prvog seta riješen je poslije taj-brejka koji je dobio Đoković sa 7:5.

Tim je sjajno počeo drugi set, uz jedan brejk je vrlo brzo poveo sa 3:0 i tu prednost je sačuvao do kraja seta.

Đoković je loše počeo i odlučujući set, izgubio je svoj servis, a potom je propustio tri prilike da odmah vrati brejk. Ono što nije uspio tada jeste u šestom gemu kada je izjednačio na 3:3.

Peti teniser svijeta je u 11. gemu napravio brejk, poveo je 6:5, ali je Đoković u narednom odgovorio istom mjerom i odveo set u taj-bejk. Srpski teniser je dobro počeo, poveo je sa 3:0, ali je Tim preokrenuo rezultat i na kraju slavio sa 7:5 nakon ukupno dva sata i 50 minuta velike borbe.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније