Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

17. 02. 2013. 21:25 >> 21:21

TURNIR U DOHI

Tenis: Azarenka dobila Vilijams i uzela titulu

Bjeloruska teniserka Viktorija Azarenka trijumfovala je na WTA turniru u Dohi savladavši u finalu Amerikanku Serenu Vilijams sa 2:1 u setovima - 7:6 (8:6), 2:6, 6:3. Bila je to tek druga pobjeda popularne Vike nad Vilijamsovom, u 13 međusobnih duela.

I pored osvojene titule, Azarenka će od ponedjeljka prepustiti Amerikanki čelnu poziciju na svjetskoj rang listi. Vilijams je mjesto broj jedan obezbijedila plasmanom u polufinale turnira u Dohi, prvi put poslije više od dvije godine.

Tridesetjednogodišnja Amerikanka postala je najstariji svjetski broj jedan u dosadašnjem rangiranju teniserki.

Azarenka je osvojila ukupno 16. WTA trofeja u karijeri.

Turnir u Dohi igran je za nagradni fond od 2,36 miliona dolara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније