Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

15. 11. 2019. 18:26 >> 18:53

PREOKRET ŠPANCA

Nadal bolji od Cicipasa, čeka pomoć Medvedeva

Rafael Nadal je nakon preokreta savladao Stefanosa Cicipasa 6:7, 6:4. 7:5 i sačuvao nadu da može do polufinala Završnog turnira.

Španac ide među četiri najbolja samo ako Medvedev u posljednjem meču grupne faze večeras porazi Aleksandra Zvereva. Na drugoj strani, Grk je ranije obezbijedio plasman u polufinale.

Plasman u polufinale iz Grupe B prethodno su obezbijedili Dominik Tim i Rodžer Federer.

U prvom setu nije bilo ni brejka, da bi u taj-brejku Grk imao više kocntracije i stigao do vođstva.

Nadal je potom u drugom dijelu propustio tri brejk prilike, prije nego što je u devetom gemu uzeo servis rivalu. Potom je odservirao za izjednačenje.

Nadal je i u trećem setu bio bolji rival, diktirao je ritam i često bio na korak od brejka. U petom gemu nije iskoristio dvije brejk lopte, u sedmom jednu, ali Cicipasu nije bilo spasa u 11. gemu.

Nadal je, konačno stigao do brejka za 6:5 i potom ga potvrdio za pobjedu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније