Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ N1; Objavila: M.M ]

23. 11. 2019. 09:30   >>  09:30

POLICIJSKI ČAS U BOGOTI

Otkazan meč Federera i Zvereva

Egzibicioni meč Rodžera Federera i Aleksandra Zvereva, koji je trebalo da bude odigran u Kolumbiji, otkazan je zbog političke situacije u toj zemlji.

Dvojica tenisera pojavila su se na stadionu u Bogoti, da bi Švajcarac ubrzo saopštio navijačima da se meč otkazuje zbog političke situacije. Federer je potom u suzama pozdravio okupljenu publiku.

"Obećavam svima da ćemo se Saša i ja vratiti kako bismo kolumbijskim navijačima dali priliku da nas vide kako igramo. S obzirom na uspomene koje imam iz 2012. godine, jedva čekam da se to dogodi", naveo je on.

Federer i Zverev 'turneju' će nastaviti u Meksiku, gdje ih čeka još jedan rasprodat stadion.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније