Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Izvor: Beta, Objavio: I. P. ]

12. 01. 2020. 11:39 >> 11:39

POSLIJE DVA SETA

Serena Vilijams osvojila turnir u Oklandu

Američka teniserka Serena Vilijams osvojila je titulu na turniru u Oklandu u Australiji, pošto je jutros u finalu pobijedila sunarodnicu Džesiku Pegulu poslije dva seta, 6:3, 6:4.


Vilijams, 10. teniserka svijeta, pobijedila je 82. na WTA listi poslije sat i 35 minuta. Ona je napravila tri brejka, a Pegula joj je jednom oduzela servis.

To je prva titula za Vilijams poslije tri godine, otkako je postala majka. Prije toga, posljednji trofej osvojila je u januaru 2017. godine na Australijan openu.

Osvajačica 23 grend slem titule je 43.000 dolara, koliko joj je pripalo za pobjedu, poklonila fondu koji pomaže žrtvama katastrofalnih požara u Australiji.

Osvojila je 73. trofej u 98. finalu u karijeri.

"Dobar je osjećaj. Dugo je prošlo. Mislim da nam mom licu možete vidjeti izraz olakšanja. Imala sam nevjerovatnu protivnicu, bio je sjajan meč i nijesam mogla da imam bolju protivnicu u finalu", rekla je Vilijams.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније