Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

27. 01. 2020. 12:36 >> 12:35

AUSTRALIJAN OPEN

Zverev lako protiv Rubljova, Pavljučenkova bolja od Kerber

Njemački teniser Aleksander Zverev plasirao se u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Australije, pošto je danas pobijedio Rusa Andreja Rubljova sa 6:4, 6:4, 6:4.

Sedmi teniser svijeta je do pobjede stigao poslije sat i 39 minuta igre, napravivši po jedan brejk u svakom setu.

Zverev će se za plasman u polufinale Australijan opena boriti protiv Švajcarca Stana Vavrinke.

U četvrfinale se plasirala i Ruskinja Anastasija Pavljučenkova pošto je slavila protiv Njemice Anđelik Kerber sa 6:7, 7:6, 6:2.

Meč Pavljučenkove i Kerber, 30. i 18. teniserke svijeta, trajao je dva sata i 41 minut. Ruskinja se plasirala u svoje šesto grend slem četvrtfinale, a treće na Australijan openu.

Protivnica Ruskinji u borbi za polufinale Australijan opena biće Garbinje Mugurusa iz Španije.

U ostalim četvrtfinalnim mečevima sastaće se Ešli Barti - Petra Kvitova, Sofija Kenin - Ons Žaber i Simona Halep - Anet Kontavejt.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније