Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta, rtcg.me ]

03. 02. 2020. 11:22   >>  11:19 2

WTA LISTA

Danka nazadovala dva mjesta, Kenin sedma

Najbolja crnogorska teniserka Danka Kovinić nazadovala je za dva mjesta do 88. pozicije sa 714 bodova na danas objavljenoj WTA listi.

Australijska teniserka Ešli Barti i dalje je prva na WTA listi, dok se šampionka Australijan opena, Amerikanka Sofija Kenin probila na sedmu poziciju.

Barti je na danas objavljenoj listi prva sa 8.367 bodova, a iza nje su Rumunka Simona Halep i Čehinja Karolina Pliškova koje su zamijenile mjesta.

Slijede Elina Svitolina, Belinda Benčić i Bjanka Andresku, dok je sedma Kenin koja je posle trijumfa u Melburnu napredovala za osam pozicija.

U najboljih deset su još i Kiki Bertens, Serena Vilijams i Naomi Osaka koja je nazadovala za šest pozicija.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније