Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

31. 03. 2020. 14:38 >> 14:40

350 KREVETA

Objekti na US openu se pretvaraju u bolnicu

Pojedini objekti teniskog centra na Ju Es openu u Njujorku biće pretvoreni u privremenu bolnicu sa 350 kreveta tokom pandemije koronavirusa.

Teniski Savez SAD saopštio je da će od danas zatvoreni tereni u centru "Bili Džin King" biti pretvoreni u privremenu bolnicu. U kuhinji na terenu "Luj Armstrong" koja se koristi na posljednjem grend slem turniru u sezoni, dnevno će biti napravljeno 25.000 paketa hrane za pacijente, radnike, volontere i učenike u gradu.

Zdravstvene vlasti Njujorka pokušavaju da uvećaju bolničke kapacitete za 87.000 kreveta kako bi izdržale dolazak velikog broja zaraženih.

Objekti Ju Es opena će se najvjerovatnije koristiti za smještaj pacijenata koji nijesu oboljeli od koronavirusa, prenijeli su američki mediji.

Prvobitno teniski centar trebalo je da bude otvoren za javnost, za časove ili treninge tenisa, ali je odluka promijenjena i objekti su zatvoreni za javnost zbog potreba zdravstvenih vlasti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније