Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ Beta ]

31. 03. 2020. 14:57   >>  15:06

MAREJ

"Mislim da će Vimbldon biti otkazan"

Britanski teniser Džejmi Marej rekao je danas da očekuje da će ovogodišnji Vimbldon biti otkazan, prvi put od 1945. godine.

Organizatori Vimbldona u srijedu će održati sastanak na kome će razgovarati o turniru, a brojni britanski mediji prenijeli su da se očekuje otkazivanje zbog pandemije koronavirusa.

Rolan Garos je već odgođen za septembar i biće teško naći termin za Vimbldon. Sezona na travi traje šest nedjelja, tokom ljeta, kada su dani duži pa mogu da se produže mečevi do kasno uveče.

Upitan da li će organizatori otkazati Vimbldon prije nego odgoditi, dvostruki osvajač Vimbldona u mješovitom dublu misli da će grend slem turnir biti otkazan.

"Mislim da će im biti teško da pomjere turnir iz brojnih razloga, pošto onda morate da se sudarite sa ostalim turnirima. Za sada je i dalje na rasporedu. Čak i to što je duži dan, kako odmiče svaka nedjelja, imaćemo manje svjetla. Na Vimbldonu se igra do devet ili 10 uveče. Svi čekaju odluku, pošto je to naredni veliki turnir u kalendaru u ovom trenutku", rekao je Marej za radio BBC 4.

"Mislim da će se danas i sjutra održati sastanci o planovima. To će nam pružiti uvid o sezoni na travi, ali i o sezoni poslije toga", dodao je on.

Marej je rekao da za sada nema planova, već da sjedi kod kuće kao i svi drugi.

"Drugačije je. Navikli smo da stalno putujemo, da budemo u različitim gradovima svake nedjelje i nekako smo postali institucionalizovani na to. Kada dođe petak ili subota i počnete da igrate za velike nagrade na kraju turnira čak i tada ste psihički spremni da idete na naredni turnir, pošto ste na to programirani", naveo je on.

Marej je sedmostruki grend slem šampion, a 2007. godine u paru sa Jelenom Janković je osvojio Vimbldon.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније