Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta [ Objavio: O.Z. ]

06. 04. 2020. 23:18   >>  23:16

VIRTUELNI TURNIR

Svjetske teniske zvijezde reket mijenjaju za džojstik

Organizatori teniskog turnira u Madridu saopštili su danas da će krajem aprila održati virutelni turnir, koji će, iz svojih domova, igrati najbolji svjetski igrači.

Turnir u Madridu jedan je od više od 30 profesionalnih turnira odloženih ili otkazanih zbog pandemije korona virusa.

Zbog toga se planira virtuelni turnir od 27. do 30. aprila, pa će igrači umjesto reketa u rukama držati džojstike. Najavljeno je učešće "najvećih svjetskih zvezda", koje će igrati iz svojih domova.

Nagradni fond u muškoj i ženskoj konkurenciji je po 150.000 eura, a pobjednici turnira će odlučiti koliko žele da doniraju teniserima koji imaju finansijske probleme zbog odlaganja turnira. Dodatnih 50.000 dolara biće dodato kako bi se umanjio uticaj pandemije.

Lista učesnika biće objavljena u dogledno vrijeme.

Turnir u Madridu trebalo je da se igra od 1. do 10. maja, ali je cijela sezona na šljaci otkazana zbog pandemije. Tenis se neće igrati najmanje do 13. jula.

Grend slem turnir Vimbldon je otkazan, dok je Rolan Garos pomjeren sa maja na septembar.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније