Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

29. 05. 2020. 11:40   >>  11:39 3

ĐOKOVIĆ

Igraćemo u Crnoj Gori 90 odsto

Novak Đoković smatra da su šanse da se “Adria Tur” igra i u Crnoj Gori 90 odsto.

Srpski teniser vjeruje u skoro otvaranje granica između Crne Gore i Srbije.

“Još nije potvrđeno, to ćemo potvrditi početkom sljedeće nedjelje. Ima još nekoliko stvari koje moramo da definišemo organizaciono, ali i dalje postoji želja da se ide tamo”, rekao je Đoković za Sportski Žurnal.

Nije mogao da potvrdi da će se igrati u Porto Montenegru.

“To je jedna od opcija, imamo nekoliko pa ćemo vidjeti. Mnogo je detalja i pojedinosti koje moraju da se uzmu u obzir. Naravno i od prenosa tehničke robe, tribina i svega ostalog preko granica. Kako sada stoje stvari, to nije moguće, pa čekamo da se to stanje promijeni. Koliko smo čuli, biće otvorene granice od ponedjeljka ili utorka. Ako tako bude, postoji velika vjerovatnoća da idemo u Crnu Goru”.

Očekuje i da će igrati i u Bosni i Hercegovini.

“Banjaluka će biti potvrđena uskoro, vrlo vjerovatno idemo tamo. Za Banjaluku i Sarajevo se ne brinem. I Banjaluka i Sarajevo i Crna Gora treba da se potvrde početkom sljedeće nedjelje i zato ne mogu da kažem zasigurno da ćemo ići tamo, ali šanse su više od 90 odsto za sva tri turnira”, zaključio je Đoković.

Crna Gora bi domaćin “Adria Tura” trebalo da bude 27. i 28. juna.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније