Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

Beta

20. 08. 2021. 14:54   >>  14:53

PROPUŠTA I US OPEN

Nadal ne igra do kraja sezone

Španski teniser Rafael Nadal saopštio je danas da je odlučio da završi sezonu zbog problema sa stopalom koje ga muči godinu dana.

"Pozdrav svima, želio sam da vas obavestim da nažalost moram da završim sezonu 2021", napisao je Nadal na svom Tviter nalogu.

"Iskreno, godinu dana se mučim više nego što bi trebalo sa stopalom i potrebno mi je vrijeme... da pronađem rješenje za ovaj problem ili ga bar poboljšam kako bih mogao da igram u narednih nekoliko godina", dodao je on.

Nadal je naveo da je, poslije razgovora sa svojim timom i porodicom, donio odluku da se posveti oporavku.

"Za ovih godinu dana sam propustio stvari koje su mi mnogo važne, poput Vimbldona, Olimpijskih igara... sada i US Opena", rekao je Španac.

Nadal je podsjetio da je to povreda koju vuče još od 2005. godine, ali je i istakao da je motivisan i spreman da učini sve kako bi se što prije vratio u najbolju moguću formu.

"Hvala vam unaprijed na podršci i razumijevanju, koji su veoma važni i još važniji u teškim vremenima poput ovih. Obećavam da ću se potruditi da nastavim da uživam u tenisu još neko vrijeme", zaključio je Nadal.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније