Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

P.R. [ RTS ]

10. 01. 2022. 14:29 >> 14:46
21

ĐOKOVIĆ TRENIRAO

"Želim da ostanem i takmičim se na AO"

Prvi teniser svijeta Novak Đoković trenirao je na "Rod Lejver areni", poslije čega se prvi put oglasio poslije sage kroz koju je prošao.

Đoković je već počeo da se sprema za prvi grend slem u sezoni, što je potvrdio i njegov brat Đorđe na konferenciji za medije.

Iako postoji mogućnost da mu viza bude ukinuta u utorak, branilac titule je odmah otišao u Melburn park i u večernjim časovima održao trening na najvećem stadionu u kompleksu.

"Drago mi je što je Sud preokrenuo odluku o ukidanju vize. Bez obzira na sve što se desilo, želim da ostanem i da se takmičim na Australijan openu. Ostajem fokusiran na to, doletio sam ovdje da igram na jednom od najvažnijih turnira pred nevjerovatnim navijačima", napisao je Đoković na društvenim mrežama.

Novak je izašao iz hotelskog pritvora poslije šest dana i želio je da se razmrda na terenu na kojem su mu društvo pravili članovi tima – Goran Ivanišević, kondicioni trener Marko Paniki i fizioterapeut Ulises Badio.

Australijan open na programu je od 17. do 30. januara, titulu brani upravo Đoković, koji je devet puta dizao pehar na "Rod Lejver areni".

Пратите нас на

Коментари21

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније