Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

25. 02. 2013. 11:30   >>  11:24

TENIS

Serena Vilijams prva na WTA listi

Američka teniserka Serena Vilijams i dalje je prva na WTA listi najboljih igračica svijeta. Serena ima 40 bodova prednosti, u odnosu na Bjeloruskinju Viktoriju Azarenku, koja je druga sa 10.325 bodova.

 

Na trećem mjestu je Ruskinja Marija Šarapova sa 9.715 osvojenih bodova, četvrta je Poljakinja Agnješka Radvanjska sa 7.505 bodova, dok je na petom mjestu Kineskinja Na Li sa 6.130 bodova.

Na ATP listi nije bilo značajnijih promjena, najbolje tenisere svijeta ove sedmice očekuje turnir u Dubaiju.

Novak Đoković je i dalje prvi sa 12.960 bodova, drugi je Švajcarac Rodžer Federer sa 9.855 bodova.

Na trećem mjestu je Britanac Endi Marej koji ima 8.480 bodova, četvrti je Španac David Ferer sa 6.865 bodova, dok je njegov zemljak Rafael Nadal na petom mjestu sa 5.755 bodova.

Najveći napredak na listi zabilježio je Japanac Kei Nišikori, koji je popravio plasman za šest mjesta i sada se nalazi na 16. poziciji.

Kanadski teniser Miloš Raonić je, za četiri mjesta slabiji u odnosu na prošlonedjeljni poredak i sada je na 18. poziciji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније