Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

O.Z. [ Mina ]

10. 06. 2022. 13:11 >> 13:08

TURNIR U ULCINJU

Crnogorske teniserke bez finala

Ženska teniska reprezentacija Crne Gore nije uspjela da se plasira u finale turnira treće grupe Evro-afičke zone Bili Džin King kupa.

Crnogorske teniserke poražene su danas u Ulcinju, u trećem kolu, od Bosne i Hercegovine 2:0 i takmičenje u grupi završile su na drugom mjestu.

U prvom meču Petra Mirković izgubila je od Nefise Berberović 2:0 (6:0 i 6:0), dok je od Ive Lakić bolja bila Dea Herdželas 2:0 (6:0 i 6:2).

Duel dublova, u kojem su rivačke trebale da budu Mirković i Lakić protiv Anastasije Ignjatović i Suane Tucaković, nije odigran jer je selekcija BIH pobjedama u prva dva duela riješila pitanje finaliste.

Obje selekcije sa maksimalnim rezultatom dobile su duel sa Nigerijom.

Crnogorske teniserke u nastavku turnira igraće za četvrto mjesto na turniru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније