Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

S.V.

28. 04. 2024. 17:37 >> 17:42
Čitaj mi:

MASTERS U MADRIDU

Alkaras rutinski do osmine finala

Španski teniser Karlos Alkaras izborio je plasman u osminu finala Mastersa u Madridu, pobjedom protiv Brazilca Tijaga Sejbota Vilda 6:3, 6:3.

Alkaras je završio za samo sat i 17 minuta.

Španac je imao problema samo na startu meča. Spasio je brejk loptu u prvom gemu, a teniseri su čuvali servis u prvih šest gemova.

Alkaras je potom "dodao gas" , osvojio tri gema u nizu, uz dva brejka, i osvojio prvi set.

U drugom setu je odigrao furiozno i brzo poveo 5:1.

Sejbot je do kraja malo ublažio poraz 6:3.

U osmini finala rival Alkarazu biće Jan-Lenard Štruf.

Plasman u osminu finala obezbijedio je i deveti teniser svijeta, Poljak Hubert Hurkač koji je sa 6:4, 7:6 bio bolji od Njemca Danijela Altmajera. Naredni rival Hurkaču biće pobjednik meča Tejlor Fric - Sebastijan Baes.

U ženskom dijelu turnira, Ruskinja Mira Andreeva plasirala se u osminu finala pošto je pobijedila sedmu igračicu svijeta, Čehinju Marketu Vondroušovu sa 7:5. 6:1. Ona će u osmini finala igrati protiv bolje iz duela Karolin Garsija - Jasmin Paolini.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније