Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

N.R.

30. 04. 2024. 19:31 >> 19:38

MASTERS U MADRIDU

Alkaras nakon skoro tri sata do četvrtfinala

Nakon velike borbe i tri neizvjesna seta Karlos Alkaras se plasirao u četvrtfinale Mastera u Madridu.

Jak otpor pružio je Jan Lenard Štruf - rezultat poslije dva sata i 50 minuta bio je 2:1 (6:3, 6:7, 7:6).

U prvom setu jedan brejk je bio dovoljan da Alkaras dobije taj dio igre. 

U drugom je Njemac dao sve od sebe i uspio da odgovori Špancu. Odveo ga je u taj-brejk i sa pet vezanih poena uspio da preokrene od 1:3 do 6:3. Iskoristio je treću set-loptu i izborio treći set.

Alkaras je pojačao gas u odlučujućem setu, napravio brejk na vrijeme i išao ka pobjedi. Došao je do 5:2, a onda kod 5:3 imao 40:0 i tri meč-lopte na svoj servis, ali nije uspio da završi meč. Njemac se vratio, ali ne u potpunosti.

U taj-brejku poveo je Alkaras 3:0, ali je Štruf preokrenuo na 3:4. Ipak, tada Alkaras dobija četiri vezana poena i konačno završava meč.

U narednom meču čeka ga okršaj sa Rubljovim.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније