Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

15. 03. 2013. 09:52 >> 09:43

INDIJAN VELS

Nadal ubjedljiv protiv Federera

Rafael Nadal je prvi polufinalista Mastersa u Indijan Velsu, pošto je savladao Rodžera Federera 6:4, 6:2. U polufinalu će igrati protiv Tomaša Berdiha.

 

Iako se očekivao veliki duel, igrača koji su obelježili poslednju deceniju svjetskog tenisa, nije bilo željene drame.

Nadal je kontrolisao meč, dominirao je bekendom i 19. put bio bolji od Švajcarca. Španac je dominirao tokom sat i po borbe sa Švajcarcem.

Bio mnogo sigurniji na svoj servis, dominirao bekhendom, lako izlazio na kraj sa Rodžerovim napadima na mrežu i iskoristio njegove brojne greške.

Nadal je imao tek šest vinera više od Federera (19-13), ali je Švajcarac imao 30 neiznuđenih grešaka na meču, 17 više od rivala.

Drugi polufinalni par biće poznat poslije mečeva u petak veče. Novak Đoković igra protiv Žo-Vilfreda Conge, a Endi Marej s Huan Martin del Potrom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније