Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

31. 07. 2014. 14:18 >> 14:18

ZAKLANJA POGLED NA PLANINE

Federer da ukloni kućicu i tobogan iz dvorišta

Švajcarski teniser Rodžer Federer i njegova supruga Mirka moraće da uklone kućicu i tobogan koje su instalirali za svoje četvoro djece u dvorištu vikendice u Lencerhajde-Valbeli, u istočnom švajcarskom kantonu Graubinden.

 

 

Naime, susjedi sedmostrukog pobjednika Vimbldona žalili su se komunalnim vlastima da im ovi dječiji rekviziti zaklanjaju vidik na okolne planine.

Advokat podnosilaca žalbe je izjavio da njegovi klijenti nemaju ništa protiv kućice, visoke tri metra i tobogana, ali traže da se oni pomjere iz zone zabrane gradnje.

Federerovi susjedi se, takođe, protive dva metra visokoj žičanoj ogradi kojom je opasano imanje teniskog šampiona kao i sadnji drveća visokog rasta u djelu dvorišta gdje je gradnja zabranjena.

Federer je plac od 8.000 kvadratnih metara kupio 2008. Kuća koja se na njemu nalazila je srušena, a teniser je umjesto nje sagradio dvije vile.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније