Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

10. 08. 2014. 08:07 >> 08:12

MASTERS (TORONTO)

Fedeks bez problema do finala

Švajcarac Rodžer Federer bez problema je savladao Španca Felisijana Lopesa sa 6:3, 6:4 i plasirao se u finale Rodžers kupa u Torontu, gdje ga čeka duela sa Žo Vilfredom Congom.

Federer je tako nastavio fantastičan niz protiv Lopesa pošto ga je savladao u svih deset prethodnih međusobnih okršaja.

Koliko je Fedeks bio dominantan pokazuje podatak da rivalu nije dozvolio niti jednu brejk loptu, a u oba seta napravio je po jedan brejk (u četvrtom gemu prvog i odmah na startu drugog seta) i do kraja ga rutinski sačuvao.


Osim što je Rodžer igrao sjajno, Lopes je bio ispod svog nivoa, a mučila ga je i povreda ramena, što se najbolje vidjelo pri servisu, pošto je Španac odservirao čak devet duplih grešaka. 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније