Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

[ b92 ]

03. 09. 2014. 08:29 >> 08:28
3

UOČI 1/4 FINALA

Beker: Marej u formi, Novak po planu

Boris Beker ne može da dočeka meč između Novaka Đokovića i Endija Mareja, u četvrtfinalu US Opena.

Đoković se prošetao kroz prva četiri duela, a pred njim je prvi vrhunski izazov. Marej se na startu mučio sa Haseom, poslije je podigao formu i ubjedljivo pobijedio Congu.

Beker smatra da su obojica u punoj snazi pred 21. direktni okršaj.

„Gledao sam sve Endijeve mečeve na turniru. Loše je počeo u meču sa Robinom Haseom, kad je u četvrtom setu Holanđanin imao prednost. U tim trenucima izgledalo je da ima grčeve po cijelom tijelu. Onda je imao dva dana odmora, doveo se u red i izgleda sve bolje, pobjeđuje uvjerljivo, a protiv Conge je igrao najbolje ne samo na turniru, možda i cijele sezone“. 

Novak je na terenu proveo do sada tri i po sata manje od rivala. 

„Odmah poslije tih problema u prvom kolu nisam bio siguran koliko Marej može, ali je u ovih 8-9 dana mogao da se oporavi. Sad mi se čini da je u punoj snazi, a sigurno mu raste i samopouzdanje, tako da ne vjerujem da će lakoća Novakovih dosadašnjih pobjeda imati toliki uticaj na ovaj meč“. 

Njujorška klima nije baš najpogodnija za tenis preko dana. 

„Obojica su prilično loše prošla sa rasporedom do sada, igrali su dnevne mečeve, kada sunce, vrućina i vlažnost preko 75 posto jedva da dozvoljavaju da se igra tenis. Teško je u takvim mečevima igrati sve vrijeme punim intenzitetom. To što su obojica prošli kroz takve uslove svjedoči kakvu snagu i karakter imaju“, kaže Boris Beker, koji je zadovoljan jer se četvrtfinale igra u srijedu uveče.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније