Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

11. 02. 2016. 20:25 >> 20:26

JANOVIĆ PORUČIO

Definitivno neću u Rio

Doskorašnji kapiten crnogorskih vaterpolista Nikola Janović kaže da njegova odluka da se povuče iz sporta nije bila nimalo laka.

Za emisiju "U Centar" RTCG, najtrofejniji crnogorski vaterpolista je istakao da definitivno neće biti u bazenu na Olimpijskim igrama u Riju i da je o odlasku ranije razmišljao.

"Odluku nijesam donio tek tako. Razmišljao sam o tome pred Evropsko prvenstvo. Na pripremama sam vidio da imam problem da odradim trening, ne fizički već psihički i jasno vam je gdje to ide", rekao je Janović.

Ipak, ljubav prema reprezentaciji je prevagnula da odigra Evropsko prvenstvo...

"S obzirom na to da je bilo Evropsko prvenstvo i velike ambicije naše reprezentacije i sve nekako sam u tom trenutku smogao snage i imao veliku želju motiv zajedno sa momcima da napravim ovako jedan podvig, odnosno željeli smo da to uradimo. Na kraju ispostavilo da se tako i desilo i nakon toga možda ispunjen sa te strane odlučio sam da je to kraj", istakao je Janović.

Janović je naglasio da dešavanja u finalu sa Srbijom nijesu uticala na njegovu odluku da završi igračku karijeru.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније