Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ wpolo.me ]

24. 09. 2018. 17:50   >>  17:30 1

SVJETSKA LIGA

"Ajkule" u grupi sa Italijom i Francuskom

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore u FINA/LEN Svjetskoj ligi igraće u grupi C sa selekcijama Italije i Francuske, odlučeno je danas žrijebom u Lozani.

Prvi meč "ajkule" će igrati sa Italijom 23. oktobra pred domaćom publikom, u drugom kolu gostujemo Francuskoj 11. decembra, Italiji gostujemo 29. januara, dok 12. marta dočekujemo Francusku.

U grupi A su Rusija, Mađarska, Malta i Njemačka, u B grupi igraće Grčka, Španija, Holandija i Ukrajina, dok su u grupi D Rumunija, Srbija i Hrvatska.

Po dvije najbolje selekcije iz sve četiri grupe plasiraće se u treću rundu kvalifikacija FINA/LEN Svjetska liga - Evropa kup koja će se održati kao turnir od 5. do 7. Aprila.

Najbolje četiri selekcije sa tog turnira plasiraće se na završni turnir Svjetske lige koji je na programu u junu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније