Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

[ Objavila: M.M.Lj. ]

19. 10. 2019. 14:00   >>  14:00

U IGALU

Pogledajte kako se pripremaju "Ajkulice"

Mladi vaterpolo reprezentativci Crne Gore okupili su se na bazenu Instituta Igalo gdje su odradili trening. Selektor Vladimir Gojković kazao je da sa igračima rade testiranja i upoznaju ih s obavezama, jer da već nakon meča sa Ukrajinom 12. decembra počinju sa pripremama za Evropsko prvenstvo.

Za danas su planirana dva treninga mladih reprezentativaca koje treniraju Zoran Ivanovski, Miodrag Matković i Milan Ćirović.

“U suštini tu su svi igrači koji su proši reprezentativne selekcije i koji su bili uključeni na velikim takmičenjima. Želimo da ih provjerimo kroz neka testiranja i malo da ih upoznamo s obavezama, pogotovo one koje brzo očejkuje Svjetsko prvenstvo”, kazao je selector Gojković.

On je objasnio da su 22 igrača danas na pripremama.

“Ovdje danas je trebalo da bude 29 kandidata, trojica su bolesna i četiri igrača Katara ovaj put ne mogu da odrade planirano, jer Katar igra regionalnu ligu i oni imaju kolo danas. Sa njima ćemo odraditi planirana testiranja kad budemo radili sa reprezentacijom Japana.”

On se osvrnuo I na prvi meč Svjetske lige s Ukrajinom koji se igra 12 decembra u Nikšiću.

“Četiri dana pred taj meč radićemo pripreme sa reprezentacijom Japana. Skupićemo jednu dosta kombinovanu ekipu jer nećemo dovoditi najbolje igrače iz inostranstva, pogotovo ne starije, jer ne bi trebalo da imamo problema s Ukrajinom i već 12. decembra bi trebalo da krenemo s pripremama  za Evropsko prvenstvo koje smo već koncipirali i isplanirali. Nemamo puno, nekih mjesec dana rada. Znamo da je prvenstvo tokom zime veoma važno i  sad ćemo sačekati žrijeb za nekoliko dana i poslije toga fiksirati neke detalje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније