Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

18. 01. 2020. 19:21   >>  19:26

GOJKOVIĆ ZADOVOLJAN

"Turska najlakši protivnik, blizu smo cilja"

Selektor muške vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković kazao je da nije očekivao ovako laku pobjedu protiv Njemačke.

Podsjetimo, vaterpolo reprezentacija Crne Gore pobijedila je Njemačku 10:3 (2:1, 3:0, 3:1 i 2:1), u utakmici posljednjeg, trećeg kola A grupe Evropskog prvenstva u Budimpešti.

Crnogorski vaterpolisti upisali su drugi trijumf i kao drugoplasirani završili su nastup u A grupi.

"Nijesmo očekivali ovako laku pobjedu, ali igrači su bili skoncentrisani i u odbrani i u napadu. Vidjelo se da smo od starta dobro pripremljeni, odbrana je bila odlična, igrači su komunicirali sve vrijeme", ocijenio je Gojković.

Crna Gora će u osmini finala, u ponedjeljak, igrati protiv Turske.

"Ovim trijumfom smo osigurali lakši meč u osmini finala, Turska je vjerovatni i najlakši mogući protivnik. Cilj - plasman u četvrtfinale - još nije ispunjen, ali smo blizu", zaključio je Gojković.

Bolji iz duela Crna Gora - Turska u četvrtfinalu sastaće se sa Italijom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније