Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

22. 01. 2020. 17:53 >> 17:52
1

ČESTITKE AJKULAMA

Pobjeda koja podsjeća na istorijske podvige "slavnih ajkula"

Crnogorski zvaničnici čestitali su “Ajkulama” pobjedu u četvrtfinalnom meču Evropskog prvenstva u Budimpešti. Naši vaterpolisti pobijedili su svjetske prvake Italijane 10:8.

Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je crnogorskim vateprolistima plasman u polufinale Evropskog prvenstva.

Prvi čovjek Vlade kaže da je ostvaren vrhunski rezultat koji podsjeća na istorijske podvige “slavnih ajkula”.

Janović čestitao vaterpolistima polufinale

Crnogorski vaterpolisti plasmanom u polufinale Evropskog prvenstva pokazali su sportski kvalitet i dostojno predstavljanje svoje države, kazao je ministar sporta i mladih Nikola Janović.

On je čestitao vaterpolistima pobjedu protiv Italije 10:8 i plasman u polifinale Evropskog prvenstva.

"Hrabro ste se borili i izborili plasman u polufinale Evropskog prvenstva pokazujući na taj način sportski kvalitet i dostojno predstavljanje naše države koju ste vratili u sami vrh evropskog vaterpola", piše u čestitki Janovića.

On je poželio sreću vaterpolistima u polufinalu, navodeći da se nada da će crnogorsku javnost obradovati novom medaljom.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније