Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

08. 10. 2013. 21:05 >> 21:05

12. PUT

Od sjutra Memorijal Zoran Gopčević

Vaterpolo klub Primorac, uz velike organizacione probleme, uspio je u namjeri da ponovo organizuje turnir u znak sjećanja na nezaboravnog asa kotorskog i svjetskog vaterpola, Zorana Gopčevića.

Tako će od sjutra do 11. oktobra u Kotoru po 12. put  biti održan Memorijal Zoran Gopčević, a učešće su, uz domaćina, potvrdili novosadska Vojvodina i Medveščak iz Zagreba.

Kako je ova sedmica slobodna za učesnike Jadranske lige, na bazenu Nikša Bućin očekuje se zanimljivo takmičenje ekipa koje imaju dugu tradiciju, prenosi lokalni radio.

“Osim utakmica na turniru, naš tim će sa Medveščakom, odnosno Vojvodinom, odigrati više sparing mečeva, kako bi dosegli što viši nivo forme pred obaveze u Kupu Evrope. Tako će gosti iz Zagreba stići u Kotor prije turnira, a tim iz Novog Sada ostaće dva dana duže, sve da bi Primorac imao što više trening utakmica”, rekao je direktor Primorca Dragan Samardžić.

Utvrđen je i raspored odigravanja na turniru: Primorac-Medveščak sjutra, Vojvodina-Medveščak u četvrtak i Primorac-Vojvodina u petak. Sve utakmice počinju u 19 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније