Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

04. 06. 2020. 18:45   >>  18:40

LEGENDA VELIKANA IZ ĐENOVE

Ivović: Volio bih da završim karijeru u Pro Reku

Crnogorski reprezentativac Aleksandar Ivović rekao je da bi volio u Pro Reku da završi karijeru. On je u Đenovi već devet sezona, a od 2018. godine je i kapiten kluba.

"Mislim da mogu da igram još dvije-tri sezone. Volio bih da završim karijeru kao igrač Reka. Igraću dok god budem osjećao da mogu da dam maksimum, ali ne želim da se oprostim prekasno, kad ne budem sposoban za najteže izazove. Postao sam kapiten kada je Ratko Rudić stigao u klub. Biti kapiten Reka je velika odgovornost, koja me čini ponosnim. Podržali su me i saigrači, uključujući i prethodnog kapitena Stefana Tempestija.", rekao je Ivović za „Total waterpolo“.

On se osvrnuo i na reprezentativnu karijeru. Sa "ajkulama" je između ostalih uspjeha bio i prvak Evrope, ali još uvijek žali za olimpijskom medaljom.

"Izgubili smo tri meča za bronzu, ali stići do polufinala na tri uzastopna učešća na Olimpijskim igrama je značajno dostignuće, čak i bez medalje. Najviše žalim zbog meča za 3. mjesto u Londonu. Igrali smo odlično te godine i na početku posljednje četvrtine imali tri gola prednosti, ali je Srbija uspjela da pobijedi. Individualni kvalitet njenih igrača je presudio", kazao je Ivović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније