Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

21. 12. 2020. 16:36 >> 16:35

DVIJE GRUPE SA PO 6 TIMOVA

Regionalna liga kreće u januaru

Regionalna A1 liga u vaterpolu počeće sredinom januara, odlučilo je rukovodstvo takmičenja.

Liga će se ove sezone zbog pandemije koronavirusa igrati u drugačijem formatu. Biće organizovana dva turnira sa po šest timova (od 14. do 17. januara), a učestvovaće ekipe koje su to pravo stekle na osnovu rezultata iz minule sezone.

Tako su u ovom trenutku poznata imena 11 klubova, a posljednji učesnik će se znati nakon baraža koji igraju Primorje i Partizan.

"Klubovima je ostavljeno da se dogovore da li će odigrati jednu ili dvije utakmice baraža, a predviđeni termini su 4, 9. i 13. januar 2021. godine", navodi Regionalna liga.

Crnu Goruće predstavljati Jadran, Primorac i Budvanska rivijera. Oni će igrati u polufinalnoj grupi B u Dubrovniku, protiv Juga, Radničkog iz Kragujevca i Solarisa iz Šibenika.

Grupu A čine Mladost, Crvena zvezda, Jadran Split, Šabac, Mornar i pobjednik duela Partizan - Primorje, a domaćin je Beograd.

Sve ekipe će odigrati po pet mečeva na turniru, a plasman na fajnl-gor će obezbijediti po dva prvoplasirana sastava.

Finalni turnir će se održati u Zagrebu 26. i 27. marta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније