Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

14. 05. 2014. 15:19 >> 15:21
1

DOBILI PROSTORIJE

Vaterpolo savez zahvalan Mugoši

Delegacija Plivačkog i vaterpolo saveza Crne Gore zahvalila je odlazećem gradonačelniku Podgorice, Miomiru Mugoši što im Glavni grad dodijelio na korišćenje prostorije ispod južne tribine Gradskog stadiona.

 

Mugoša je danas, kako je saopšteno iz njegovog kabineta, razgovarao sa delegacijom Vaterpolo saveza, koju si činili predsjednik i članovi tog tijela, Petar Porobić, Ruždija Tuzović i Mladen Klikovac.

Oni su Mugošu upoznali sa problemima u njihovom radu.

„Delegacija Plivačkog i vaterpolo saveza Crne Gore, kao asocijacija jednog od najtrofejnijih sportova u zemlji, a koji do sada nije imao ni elementarne uslove za rad, zahvalila je gradonačelniku Mugoši što im je Glavni grad dodijelio prostorije površine 288 metara kvadratnih na korišćenje ispod južne tribine Gradskog stadiona u prostoru gdje su smješteni i drugi nacionalni sportski savezi“, navodi se u saopštenju.

Predstavnici Saveza informisali su Mugošu o pripremama prvog Otvorenog prvenstva u plivanju koje će se održati 12. i 13. jula ove godine u Podgorici.

Organizator tog ekipnog i pojedinačnog takmičenja koje će se održati na otvorenim bazenima u Podgorici osim saveza je i Glavni grad.

Očekuje se da će na toj sportskoj manifestaciji učestvovaće plivači iz 13 zemalja. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније