Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

17. 10. 2014. 20:17 >> 21:53

KVALIFIKACIJE ZA LŠ

Moskov potpisao remi Jadrana protiv Mladosti

Sjajnim golom Nikole Moskova, devet sekundi prije kraja, Jadran je izborio bod protiv Mladosti u Zagrebu 7:7 u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Jadran je tako i bez Borisa Zlokovića uspio da iznenadi domaće a zanimljivo das u dva tima prije 20-tak dana igrali na Škveru, a Mladost je ubjedljivo slavila 13:5.

Jadran je sjajno otvorio meč, poveo 2:0, međutim, Mladost je u drugoj četvrtini preokrenula, a u posljednjoj dionici imaladva gola prednsoti - 7:5.

Ipak, to nije pokolebalo učenike Vladimira Gojkovića – Sekulić,  pa Moskov potpisali su remi 7:7. Po dva gola za Jadran dali su Ukropina i Sekulić a po gol Nikola Moskov, Pješivac i Drašković.

Jadran sjutra igra protiv Primorja.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније