Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Serije

10. 12. 2015.

SEZONA II

Serija: Most (Broen)

Radnim danim, osim srijede u 21.15

Uloge: Sofia Helin, Kim Bodnia

Brod bez posade izašao je iz dopuštenog plovnog puta i udario u jedan od stupova mosta Oresund koji spaja Malme i Kopenhagen. Švedska inspektorka Saga Noren u brodu pronalazi petoro zatočenih i bolesnih ljudi, troje Šveđana i dvoje Danaca. S Oozirom da incident uključuje državljane obje zemlje, Saga zamoli za pomoć u istrazi svog partnera, danskog inspektora Martina Rodea.

Martin sada živi u samačkom hotelu, ostaje bez porodice, opsjednut je slikama bivšeg partnera koji je se pretvorio u serijkog ubici i koji je odgovoran za smrt Martinovog sina. S druge strane, Saga je upravo zahvaljujući Martinovoj pomoći osvjestila vlastite emocionalne i socijalne hendikepe i pokušava ih nadoknaditi čitajući self help literaturu. A zajedno živi sa momkom.
Svedsko-danski policjski tandem ovoga puta će se suočiti sa eko-terorističkom grupom.

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се