Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

A.M. [ Portal RTCG ]

24. 01. 2024. 17:19 >> 17:19
Čitaj mi:

DUŠAN RAIČEVIĆ

"Izgradnja drenažnog rova teče planiranom dinamikom"

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević sa saradnicima obišao je radove na izgradnji drenažnog rova kod Stare masline na Mirovici.

"Radovi na izgradnji drenažnog rova su započeti sredinom prethodne sedmice, a praćenjem vodostaja u 4 postavljena piziometra oko stabla Stare masline prethodnih dana, tačnije od početka izvođenja radova, zapaženo je prisustvo vode u značajno manjim količinama nego ranije, što daje dobre izglede da će ovo biti adekvatno i trajno rješenje po zdravlje Stare masline", saopšteno je iz Opštine Bar.

Obilasku radova prisustvovao je i Sreten Tomović, član Komisije za analizu stanja i predlaganja mjera od značaja za optimalan rast i razvoj stable Stare masline.

"Podsjećanja radi, Komisija je 21.12. 2023. godine dostavila predmjer radova za izgradnju drenažnog rova i odvođenje površinskih voda sa platoa Stare masline. Opština Bar je već 25.12.2023. godine po hitnom postupku raspisala tender za izbor izvođača radova za realizaciju predloženih mjera, čiji postupak je završen 29.12.2023. godine, na osnovu čega je sa najpovoljnijim ponuđačem zaključen ugovor o izvođenju radova na iznos od 28.960,00 eura bez uračunatog PDV-a", navodi se u saopštenju.

Radovi, kako se navodi, teku planiranom dinamikom, a od izvođača radova dobijeno je uvjerenje da će radovi biti završeni adekvatno i u predviđenom roku.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније