Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

21. 09. 2015. 19:36 >> 19:26

SOCIJALNA ZAŠTITA

Kovačević posjetila Savez "Naša inicijativa"

Ministarka rada i socijalnog staranja Zorica Kovačević, tokom posjete Savezu udruženja roditelja djece i omladine sa teškoćama u razvoju „Naša inicijativa“, predložila je rješenja za poboljšanje položaja te populacije, saopšteno je iz Ministarstva.

Kovačević je s predstavnicima Saveza razgovarala o problemima u oblasti dječje i socijalne zaštite.

Sastanku su prisustvovali i predstavnici NVO Udruženje roditelja djece sa teškoćama u razvoju Podgorica i predsjednici lokalnih udruženja iz sastava Saveza „Naša inicijativa“.

„Ovaj sastanak je bio još jedan dokaz kvalitetne saradnje koju ima Ministarstvo rada i socijalnog staranja sa  Savezom i lokalnim organizacijama iz sastava ovog Saveza“, navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније