Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

02. 10. 2015. 09:20 >> 09:12

APEL BANKE HRANE

Pomozimo Saneli Adžović i njenoj djeci

Iz NVO Banka hrane apelovali su na sve koji su u mogućnosti da pomognu Saneli Adžović, samohranoj majci dvoje djece, koja već 12 noći spava pod vedrim nebom.

U toj NVO imaju informaciju da se Adžović obraćala Centru za socijalni rad i da je više puta odbijena. “Tražila je od Centra za socijalni rad jednokratnu pomoć od barem pet eura da kupi djeci nešto za jelo, ali ni to nije dobila”, navode iz Banke hrane.

Sanela je državljanka Crne Gore i ne posjeduje nikakvu imovinu. Novac je ranije zarađivala sakupljajujući željezo koje sada ne može da nađe. Ostaje joj jedino da prosjači, iako je kažu u Banci hrance, svjesna da je to zakonom kažnjivo.

Sanela nema rodbinu koja bi joj pomogla. Spavaju na zemlji, na kartonu, a jedu ono što im daju u Narodnoj kuhinji.

Svi koji žele da pomognu, od Banke hrane mogu dobiti kontakte porodica kojima pomoć treba na broj telefona 069 495 680, na Fejsbuk stranici ili preko mejla bankahranepg@gmail.com.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније