Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

12. 02. 2016. 08:19 >> 08:04
4

TUŽBA

Ivanović od "Vijesti" traži 20.000 eura

Ministar poljoprivrede Petar Ivanović podnio je Osnovnom sudu tužbu protiv Dejli presa i novinara Vijesti Vladimira Otaševića zbog, kako je navedeno, niza neistina koje su objavljene u dnevniku i na portalu Vijesti u nekoliko navrata povodom teksta o zapaljenom BMW X5.

Ivanović u tužbi traži 20.000 eura na račun naknade nematerijalne štete zbog pretrpljenih duševnih bolova.

Podsjećamo, Vijesti su 7. februara objavile Ministar poljoprivrede tužio Dejli pres i novinara Vijesti zbog povrede ugleda i časti Ivanović traži 20.000 eura zbog pretrpljenih duševnih bolova da je na ministra Ivanovića registrovan džipa BMW koji je zapaljen u noći između petka i subote u Bloku V.

Kako je navedeno u tužbi, u spornom tekstu objavljene su neistinite i uvredljive informacije koje vrijeđaju čast i ugled tužioca, diskredituju ga u sredini u kojoj živi, te utiču na njegovu profesionalnu karijeru.

U tužbi se navodi da je autor teksta naveo da je ministar poljoprivrede navodno prodao auto, ali ga nije preveo na kupca i nije prijavio kao svoju imovinu.

“Zaključuje se da je ostalo nejasno odakle Ivanoviću novac za tako skup automobil i zašto postojanje tog vozila nije prijavio Komisiji za sprečavanje sukoba interesa. Navedeno je i da je policija uklonila tablice prije nego je počeo uviđaj ,,što je neuobičajeno nakon zapaljenja vozila“, navodi se u tužbi. 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније