Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

18. 04. 2016. 09:24 >> 10:21
6

U ČAST NEZAVISNOSTI

Željko Samardžić 21. maja na Cetinju

Crnogorska kulturna mreža će u sklopu programa proslave decenije nezavisnosti, 21. maja na Cetinju organizovati koncert regionalne zvijezde Željka Samardžića.

                            

 

“Imajući u vidu značaj jubileja, odlučili smo se da kao glavnu zvijezdu zabavnog programa angažujemo najpopularnijeg pjevača sa ovih prostora, i koji od svih izvođača porijeklom iz Crne Gore ima najviše objavljenih hitova”, poručuju iz CKM-a. 

Samardzić je istako da mu je prije svega velika čast i zadovoljstvo što ga je CKM pozvao da 21. maja na Cetinju održi slolistički koncert.

“On je pozvao građane da dođu na Cetinje i da zajedno proslave deceniju nezavisnosti Crne Gore”, navodi se u saopštenju CKM-a.

Samardžić je istakao da mu je koncert u njegovom Nikšiču jedan od najdražih u karijeri, i da je na tom koncertu i snimio spot za pjesmu "Letnja draga".

 

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније