Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: I.P. ]

03. 07. 2016. 08:53 >> 08:34
3

TIVAT

Zmiju izvukli iz automobila

Pripadnici opštinske Službe zaštite i spašavanja juče su oko 15 sati uz pomoć sugrađanina Antona Kastelanovića izvukli zmiju iz automobila Marije Ercegović.

Slučajni prolaznik je primjetio dok je prelazila preko ulice i podvlačila se pod auto i odmah pozvao vatrogasce.

Po prijavi na lice mjesta su došla tri pripadnike Službe kojima je u izvlačenju pomagao i mještanin Anton Kastelanović, prenosi Radio Tivat.

Prema riječima komandira Službe, zmija se bila uvukla između motora i aspuha, a uspjeli su da je izvuku koristeći žicu i letvu.

"Riječ je o otrovnici – šarki dužine preko metar, što je potvrdio Kastelanović koji prepoznaje vrste", kazao je Barbić navodeći da su preko policije dobili i informaciju da je auto vlasništvo Tivćanke Marije Ercegović.

Akcija je trajala oko pola sata, a sličnu aktivnost imali su početkom prošlog mjeseca i pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Krtoli, koji su iz jednog automobila u Gošićima takođe izvadili zmiju.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније