Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.M.Lj. [ Pobjeda ]

01. 10. 2016. 08:16 >> 14:07

INSPEKCIJA RADA

Provjeravaju ugovore zaposlenih u zdravstvu

Inspekcija rada obavlja kontrolu u crnogorskim domovima zdravlja, te opštim i specijalnim bolnicama kako bi utvrdila da li su tačni navodi direktora Fonda za zdravstveno osiguranje Adisa Balote o nezakonitom zapošljavanju u ovim ustanovama u toku prvih pet mjeseci ove godine.

 

Kako piše Pobjeda, iz Uprave za inspekcijske poslove su kazali da je u nadzor uključen veći broj inspektora zbog obimnosti predmeta kontrole i „prostorne razuđenosti subjekata nadzora“.

“Inspekcijski nadzor pokrenut je povodom zahtjeva Fonda za zdravstveno osiguranje, a u vezi sa analizom zapošljavanja u domovima zdravlja, opštim i specijalnim bolnicama za period od 1. januara do 30. maja 2016. Po njegovom okončanju i nalazima inspektora rada sumiraće se relevantni podaci, koji će biti dostupni javnosti”,  kazali su iz Uprave.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније