Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Objavila: M.M.Lj.

13. 11. 2016. 14:55 >> 14:34
3

VUJANOVIĆ NA CETINJU

"Prijestonica dobija novi lik i pravi sadržaj"

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović zadovoljan je što su u Prijestonici Cetinje realizovani projekti koji će obezbijediti nova radna mjesta, kazao je na je svečanoj sjednici povodom Dana Prijestonice.

 

Vujanović je zadovoljan učinjenim između dva praznika, unapređenjem infrastrukture i projekatima koji će donijeti nova radna mjesta.

“Prijestonica nesumnjivo sa ovom lokalnom administracijom dobija jedan novi lik i pravi sadržaj. Ja sam ubijeđen da su projekti koji su planirani realno postavljeni. Veoma se radujem da je administracija Prijestonice obezbijedila izvanrednu komunikaciju sa raznim međunarodnim fondovima i institucijama koje pomažu razvoj Prijestonice. Takođe mi je drago da postoji jedna vrlo sadržajna komunikacija sa Vladom i da je sve u funkciji dobra svih građana Prijestonice. Zato još jednom vam čestitam ovaj dan, ubijeđen da će Prijestonica sve ono što je planirala realizovati za dobro svih njenih građana”, kazao je Vujanović.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније