Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: Dnevne novine; Objavio: I. P. ]

08. 12. 2016. 08:06 >> 07:49
1

KOVAČEVIĆ ODLUČILA

Abdić direktor Urgentnog

Direktorica Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) Zorica Kovačević formirala je juče svoj tim, i za medicinskog direktora imenovala Snežanu Raspopović. Kovačević je za direktore Urgentnog i Centra za nauku imenovala Nermina Abdića i Filipa Vukmirovića.

 

"Ostavila sam direktorima klinika da još malo razmisle ko bi mogao da bude glavna sestra. Vidjećemo narednih dana, ovo je za sada bilo hitno. Oni koji su izabrani sjutra počinju sa radom. Raspopović je dugo godina radila na Klinici za ginekologiju i akušerstvo, vrijedna je žena. Doktor Nermin Abdić je ortoped na Klinici za ortopediju, odvažen je i hoće da radi. Doktor Filip Vukmirović je patolog, načelnik Odjenjelja patologije", kazala je Kovačević za Dnevne novine.

Na tim pozicijama do juče su se nalazili dr Vladimir Dobričanin (medicinski direktor), dr Nemanja Radojević (v.d. direktor Centra za nauku) i dr Perica Maraš (v.d. direktor Urgentnog centra).

Kovačević je kazala i da će u KCCG biti dosta posla.

"U narednom periodu ću raditi na regulisanju dugova, organizaciji poslova, blokova klinika. Razmišljam da radimo u dvije smjene u operacionim blokovima do iduće nedjelje. Veliki je nedostatak operacionih sala pa ću raditi i na rješavanju tog problema. Takođe, razgovarala sam i o smanjenju lista čekanja. Iduće nedjelje ću preduzeti i konkretne mjere na smanjenje lista čekanja i smanjenje čekanja na operacije", navela je Kovačević.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније