Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

objavio: S.V. [ mina-business ]

08. 12. 2016. 17:11 >> 16:55

U ČAST ŠAMPIONA

Poštanska marka sa likom Zlatičanina

Pošta Crne Gore publikovala je prigodnu poštansku marku za posebne prilike posvećenu izvanrednom sportskom uspjehu, Dejana Zlatičanina.

“Postavši svjetski šampion u WBC-u, 11. juna ove godine u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD), popularni podgorički ,'Dinamit', ispisao je zlatnim slovima stranice istorije crnogorskog sporta”, navodi se u saopštenju Pošte.

Pošta, kako su kazali njeni predstavnci, prigodnim izdanjem poštanskih maraka odaje priznanje tom sportskom postignuću.

“Izdanje sadrži jednu marku i koverat prvog dana. Autor idejnog rješenja je grafički dizajner iz Podgorice, Zoran Popović”, dodaje se u saopštenju.

Pošta je prigodnim izdanjima obilježavala velike sportske uspjehe rukometne i vaterpolo reprezentacije, kao i šampionsku titulu Ženskog rukometnog kluba “Budućnost” 2012. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније