Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Izvor: TVCG ]

09. 01. 2017. 00:06 >> 07:51

U BERANAMA

Dječak preminuo od gripa?

Petnaestogodišnji dječak V.J. iz Berana preminuo je od, kako se sumnja, posljedica gripa.

 

 

Direktor Opšte bolnice u Beranama, Budimir Dabetić, rekao je Televiziji Crne Gore da je dječak juče oko 17 sati prevezen u Urgentni centar te zdravstvene ustanove. Nažalost, kako je saopštio, pored svih napora, ljekari nijesu uspjeli da spasu život dječaka.

"Uključene su sve mjere reanimacije. S obzirom na to da se stanje stalno pogoršavalo, priključena je i mehanička ventilacija. Međutim, nažalost, pored svih sprovedenih mjera u kojima su učestvovala po dva kardiologa i anesteziologa, došlo je do letalnog ishoda u 20.25 sati. Klinički nalaz budi na sumnju, na osnovu svih analiza, da se radi o infekciji, da li o virusnoj ili bakterijskoj, ne možemo tačno reći. S obzirom da je pored pluća bilo zahvaćeno i srce, vjerovatnije da se radi o virusnoj infekciji”, rekao je Dabetić za TVCG.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније