Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

20. 01. 2017. 17:46 >> 17:22
4

ZBOG NAKNADA

Protest majki u Bijelom Polju

Dvadesetak majki kojima su umanjenje naknade za troje ili više djece protestovale su ispred zgrade Opštine u Bijelom Polju, apelujući tom prilikom na majke da ne potpisuju ugovor o smanjenju primanja sa Centrom za socijalni rad.

Jedna od  njih, Rosanda Peković, ocijenila je da je  umanjivanje naknada za majke neprihvatljvo  te da  je iznos naknade tebalo uvećati a nikako smanjiti, nazavši  naknadu  vrstom socijalne pomoći.

Peković je kazala da su  brojne majke iz Bijelog Polja iznendili i uznemirili telefonski pozivi iz Centra za socijalni rad  kojim se pozivaju  da potpišu  novi ugovor u koji je unijet manji iznos buduće naknade.

 

Vukoman Kljajević, RCG

 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније