Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Objavio: O.Z. ]

02. 04. 2017. 16:21 >> 15:56

LUŠTICA DEVELOPMENT

Sanirano autobusko stajalište u Radovićima

Autobusko stajalište u mjesnoj zajednici Radovići ponovo je funkcionalno nakon što je izvršena popravka krova. Novac za sanaciju stajališta, oko 1.400 eura, obezbijedila je kompanija Luštica Development.

Novac za stajalište doniran je u okviru podrške razvoju lokalne zajednice, iz sredstava opredijeljenih prošlogodišnjim Protokolom o sponzorstvu vrijednim 150 hiljada eura koji kompanija svake godine potpisuje sa Opštinom Tivat.

"Na samom kraju prošle godine, opredijelili smo sredstva kojima se u prvom periodu ove godine realizuje niz važnih projekata za stanovnike područja Krtoli. Obezbjeđenje funkcionalnog autobuskog stajališta je bio jedan od prioriteta, kao i popravka fasade na OŠ „Branko Brinić“, potom uređenje terena i opremanje vježbališta na otvorenom, uređenje javnih i površina za djecu, te nabavka narodnih nošnji za centar „Kadena“", saopštila je izvršna menadžerka u marketingu Luštica Development, Slavica Milić.

U prošloj godini, navode iz komanije, u različite projekte na teritoriji Mjesne zajednice Krtoli na poluostrvu Luštica, kompanija Luštica Development uložila je 50.519 eura. Ta sredstva su izdvojena iz budžeta od 150 hiljada eura koji je obuhvaćen prošlogodišnjim Protokolom o sponzorstvu kompanije i Opštine Tivat.

Iz Luštice Development podsjećaju da su nedavno sa Opštinom Tivat potpisali Protokol o sponzorstvima za 2017, prema kome će 150 hiljada eura biti uloženo u lokalne obrazovne i zdravstvene ustanove, kulturne festivale, i druge projekte.

"Oko 40 hiljada će biti usmjereno na razvoj MZ Krtoli, na čijoj teritoriji Luštica Development razvija projekat integrisanog turističkog grada Luštica Bay. U okviru programa društveno-odgovornog poslovanja Kompanija je od 2010. godine, kao podršku lokalnim i projektima na nivou Crne Gore, opredijelila 1,1 milion eura", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније